BUIKDANSERESSEN

De kunst van het buikdansen

Geef sfeer en karakter aan uw feest of evenement met een prachtige buikdans act. Deze vorm van dansen is afkomstig uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Het is een kunst die niet makkelijk aan te leren is, omdat verschillende lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar bewegen, terwijl er een samenspel van alle spieren en gewrichten plaatsvindt. Ondanks dat veel mensen dit denken is het geen geïsoleerde dansvorm. In tegendeel, het is een samenwerking van het hele lichaam waarbij alle spieren nauwkeurig op elkaar afgestemd zijn en op het juiste moment aanspannen en ontspannen. De bewegingen komen voornamelijk uit de heupen en het bekkengebied. Dit wordt het centrum van energie genoemd. Hierdoor is de Westerse naam ‘buikdansen’ is dus eigenlijk onterecht. De Arabische vertalingen betekenen letterlijk ‘Oosterse dans’ of ‘Oriëntale dans’. 

Ervaren buikdanseres boeken

Wilt u bij ons een prachtige buikdanseres huren voor uw feest of evenement? Onze mooie dames hebben mooie lichamen en zijn getraind in de kunst van het buikdansen. Ze weten hoe ze een show moeten neerzetten en betrekken het publiek met de act om zo een ontspannen en gezellige sfeer te creëren. Niet voor niets zijn onze buikdanseressen echte sterren. Dus bent u van plan een buikdanseres te boeken via Bestestrippers.nl, dan bent u verzekerd van kwaliteit. De dame die bij u langskomt zal zorgen voor een onvergetelijk moment en een Oosterse sfeer. 

Meer weten? Neem contact op

Bij Bestestrippers.nl kunt u terecht voor het in huren van een buikdanseres. Onze dames verzorgen professionele buikdans shows door heel Nederland en België, dus ze kunnen ongetwijfeld ook bij u langskomen. Het is een perfecte act voor feesten, evenementen, bachelor feesten en etentjes. Er kan zelfs een smaakvolle act worden neergezet voor een trouwerij. 

Bij het huren van een buikdanseres ontvangt u een bevestiging per e-mail of Whatsapp. Mocht u toch willen annuleren, dan kan dit tot 24 uur voor aanvang van de show kosteloos doorgegeven worden. Voor meer informatie kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken.