Candygirl

Met een Candygirl huren ben je verzekerd van een geslaagd feest. Een striptease oftewel een stripper inhuren maakt het verschil. Verander je doorsnee feestje in een knalfeest door een optreden van een striptease. Er zijn vele modellen beschikbaar, maar een ding hebben ze gemeen, ze zien er altijd aantrekkelijk en opwindend uit. Wat ook de bedoeling is je zult van je feest een succes maken. We kennen allemaal het taart meisje wat in één keer tevoorschijn springt, zij is letterlijk en figuurlijk de kers op de taart, wat wel het verschil maakt op een feest. 

Striptease dansen is een bepaalde manier van erotisch dansen, waarbij de danseres zich op een opwindende en ondeugende manier zich al dansend van haar exotisch kleding ontdoet. De show of voorstelling die gegeven wordt gaat ook gepaard met sensuele bewegingen die iedereen doet fantaseren over zijn stoutste dromen. Dit alles maakt het ook een typerend feest voor volwassenen. Een striptease show kan op toneel uitgevoerd worden bijv. in een nachtclub, thuis of in een zaaltje. 

Een Candygirl huren op een feest, doen de fantasieën op hol slaan.

De meisjes zijn altijd te huren in verschillende gewenste outfits. Wat misschien heel toepasselijk kan zijn voor de groep en heel leuk kan zijn op een bedrijfsfeestje als het werkgerelateerd is, uiteraard wel met een erotisch tintje, want daar gaat het allemaal om, het oog wil ook wat. Het is ook de bedoeling dat er flink wat oogvitaminen worden opgedaan en de rest laat men over aan de fantasieën. Hieronder een greep uit een paar verschillende voorbeelden van outfits waar de dames zich in zouden kunnen vertonen in de show die ze geven: 

᛫Verpleegster 
᛫Schoolmeisje 
᛫Matroos 
᛫Moulin Rouge 
᛫Big Mama 
᛫Politie 
᛫Cowgirl 

Dit alles is een kleine opsomming van voorbeelden uit de talloze verschillende typetjes waar de dames in zou kunnen verschijnen tijdens een optreden. Dit alles kan nog eens opgeleukt en aangevuld worden door er bijv. een leuke opwindende lapdance-, slagroom of lotion act bij te bestellen. 

Wat is een vrijgezellenfeest zonder een stripteasedanseres?

Een Candygirl huren op een vrijgezellenparty behoort bijna tot de verplichting, een groep heren waarvan er eentje op het punt staat te trouwen moet hiermee de verrassing van zijn leven krijgen. Een vrijgezellenfeest zonder danseres is eigenlijk geen feest. Een Candygirl maakt het compleet. Niet alleen voor iedereen, maar speciaal voor diegene die daarna in het huwelijksbootje gaat stappen. Diegene kan nog een keer zijn ogen goed de kost geven wetend in zijn achterhoofd dat hij daarna netjes met zijn huwelijkspartner in het gareel moet lopen. 

Het huren van een stripteasedanseres kan men ook uit tactisch oogpunt overwegen. Als voorbeeld hiervoor een zakendiner met een knallende afsluiting. De meesten zakendeals worden afgesloten bij een goed diner. Dit zijn momenten dat men het ijzer smeed wanneer het nog heet is. Het hebben van zijn zo’n diner met verschillende zakenpartners kan men het beste tot een goed einde brengen door een optreden van een Candygirl. De zaken lopen immers soepeler in een ontspannen sfeer. Maar let wel: laatste kledingstuk gestript betekent einde show.