Carwash striptease

Een carwash striptease heeft u ongetwijfeld al eens gezien. Schaars geklede dames nemen met een emmertje sop, heel veel schuim en water auto’s eens goed onder handen en laten deze flink blinken. De carwash striptease is op tal van gelegenheden te boeken. Of u nu een vrijgezellenfeestje geeft of een speciaal auto event dat u wil voorzien van een erotische twist; onze dames en heren weten precies wat nodig is voor een bijzondere, entertainende carwash striptease. Lees hier over de opties en boek vandaag uw striptease.

Carwash striptease boeken

Een carwash striptease boekt u al voor een scherp tarief bij Bestestrippers.nl. Als geen ander weten onze professionele mannelijke en vrouwelijke strippers hoe zij het hoofd van uw klanten of bezoekers op hol moeten brengen. Een populaire optie voor een carwash striptease is om deze uit te voeren tijdens een evenement, bijeenkomst, kermis of festival. Terwijl bezoekers toekijken soppen onze dames of heren de auto heerlijk in. Laten hem weer blinken, maar laten daarbij natuurlijk veel aan de fantasie over. Samen met sop en water, een beetje was en vooral heel veel plezier zetten zij een onvergetelijke show voor u neer.

Voor alle voertuigen een stripper

Naast het soppen, wassen en afspoelen van auto’s, kunt u onze strippers ook inzetten voor ander materieel. Denk aan vrachtwagens of motors. Niet zelden geven onze strippers dan ook acte de préséance op diverse truckermeetings of motorsportverenigingen. En nee, dat is zeker niet alleen een mannenwereld. Daarom kunt u bij ons ook de heetste mannelijke strippers boeken die uw voertuigen eens heerlijk voor u en uw gasten insoppen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij bieden en boek uw strippers vandaag nog. Wij zorgen dat uw gasten een onvergetelijke middag of avond krijgen.

Door heel het land te boeken

Onze strippers geven hun shows door heel Nederland en zijn zelfs te boeken in sommige delen van België. Onze kosten worden berekend door middel van een vast tarief, inclusief reiskosten. Dit kan variëren per afstand. Dus houdt hier wel rekening mee. Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden om onze strippers in te zetten. Op wat voor soort evenement gaan zij voor u aan de slag? Wij kunnen outfits en show eventueel op de setting en locatie afstemmen. Zo weet u zeker dat u uw gasten of bezoekers een bijzonder spektakel bezorgt!

Neem direct contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden die onze strippers u bieden om een onvergetelijke avond of dag tegemoet te gaan? Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om uw evenement een bijzondere invulling te geven. Profiteer van onze scherpe tarieven en boek uw strippers en striptease act vandaag nog!

Carwash striptease