Duo striptease

Wat is er beter dan één striptease? Juist: een duo striptease! Wanneer u geen genoegen heeft aan één stripper, sturen wij toch gewoon twee strippers naar u toe. Dit tweetal bestaat uit twee sexy dames, twee heerlijk afgetrainde heren of een combinatie van deze twee. Afhankelijk van uw voorkeur! Tijdens de act spelen onze strippers perfect op elkaar in en vermaken zij uw gasten. Met een duo striptease brengt u gegarandeerd vele hoofden op hol. Zowel privé te boeken als in een club, discotheek of café. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Duo striptease boeken

Bij Bestestrippers.nl werken we met de beste strippers voor onze duo stripteases. Heerlijk afgetrainde heren met een sixpack en onweerstaanbare lach of sexy dames met een sexy borst- en billenpartij. Laat de temperatuur van de avond stijgen dankzij onze sexy duo striptease! Als geen anders weten onze mensen de kunst van het erotisch entertainen in te zetten voor ieder soort gelegenheid.

Duo strippers: voor ieder soort gelegenheid

Onze strippers weten precies hoe zij u en uw gasten moeten vermaken. Niet alleen op het podium tijdens de act zelf, maar ook tijdens een stukje entertainment. Heeft uw avond een bepaald thema, zoals jungle, Wild West of Halloween? Geen probleem! Onze strippers passen zich aan het thema aan en geven geheel in stijl een show weg. Dit gebeurt natuurlijk met u in overleg. U bepaalt zelf welke act de strippers voor u uitvoeren en hoe lang deze zal duren. Bent u benieuwd naar onze modellen? Op onze website vindt alle modellen waar u uit kunt kiezen. Wordt het een sexy dame met donkerblond haar of toch een stripper met een onweerstaanbare bilpartij? U kiest het helemaal zelf.

Duo strippers boeken volgens vaste afspraken

Onze duo strippers boekt u volgens vaste afspraken. In overleg bepaalt u hoe de avond eruit komt te zien. Wanneer komen de strippers binnen? Tot wanneer moet de verrassing compleet blijven? Wij denken graag met u mee om voor u en uw gasten een onvergetelijke show neer te zetten. Onze professionele strippers zijn goed in wat zij doen. En zullen dan ook met u afspreken waar de grenzen liggen. Onze duo strippers zoeken deze grenzen graag op, maar gaan er nooit overheen.

Interesse? Neem direct contact op!

Ons entertainment is door heel Nederland en delen van België te boeken. Wij hanteren voor onze optredens een standaardtarief, waarbij eventuele reiskosten bij inbegrepen zijn. Het tarief is wel afhankelijk van de afstand en reiskosten. Onze strippers, modellen en entertainers zijn door heel Nederland in te zetten. Wij horen graag hoe wij uw avond een bijzondere invulling kunnen geven met twee strippers. Alles is mogelijk! Neem direct contact met ons op en boek uw striptease act vandaag nog.

Duo striptease