Komische Stripshows

Elvis Presley

Hebt u wat te vieren en wilt u dat graag doen in de jaren 60 stijl? Boek dan nu onze Elvis Presley stripper. Deze stripper bezorgt u met zijn Elvis act een onvergetelijke avond. Hij komt bij u binnen als een echte Elvis en u zal de verborgen talenten zien die verder niemand weet van deze Rock ‘n Roll legende.

Duivelse Striptease

U wilt niet graag bezeten zijn door de duivel. Wij kunnen u vertellen dat bezeten zijn van de duivel ook zeker zijn positieve kanten heeft.
Wilt u graag meemaken hoe het is om bezeten te zijn van de duivel met daarin een erotische tint? Zoek niet verder…..eenmaal bezeten door een van onze duivels en u wilt nooit meer wat anders

Striptease Big Mama

Een nachtmerrie voor iedereen. Alleen de gedachte al dat je  door een dikke en oude dame…… vult u dat zelf maar in. Big Mama komt bij u binnen als dikke en lelijke dame maar, wat zou er onder deze dikke dame verscholen zitten?

Halloween

Iedereen heeft er vast wel eens een nachtmerrie over gehad. Je wordt aangevallen door een monster en je kan geen kant op. Beleef het nu in het echt en u zal voortaan met op hele andere manier ‘s ochtends opstaan wanneer u weer een nachtmerrie heeft gehad.

Sinterklaas

Iedereen weet dat Sinterklaas een kindervriend is die jaarlijks cadeaus komt brengen. Vaak worden volwassenen vergeten bij dit feest, dus biedt Sinterklaas bij Bestestrippers.nl ook zijn diensten aan een heeft hij vast ook wel een mooi cadeau voor je bij.

Stripper Opa

Wie denkt dat een Opa geen mooi lichaam meer heeft zit er helemaal naast. Wanneer u Stripper Opa boekt, komt deze als een stokoude man bij u binnen maar, u zal zien dat ook Opa’s hun verborgen talenten hebt.