Stripper Hengelo

Zoek u een stripper in Hengelo of in de regio Oost-Nederland? Dan is Bestestrippers.nl de website voor u! Hengelo is een gezellige stad. De plek waar mensen een goed feestje kunnen waarderen. Zoekt u in deze regio de ideale act om uw feestje nog specialer te maken? Zoek dan niet verder, want de strippers uit Hengelo van Bestestrippers.nl maken van ieder feest een onvergetelijke ervaring!

Vrouwelijke stripper HengeloMannelijke stripper Hengelo

Stripper huren in Hengelo bij Bestestrippers.nl

Wilt u een van onze professionele strippers in Hengelo huren? De prijzen van een striptease van ongeveer 15 minuten beginnen bij ons bij 175 euro exclusief reiskosten. Voor vrijgezellenfeesten hebben wij een speciaal pakket samengesteld. Zo krijgt u voor 250 euro een sexy striptease act van 15 minuten en zal onze stripper daarna 45 minuten lang uw gasten bedienen. Dit is een ideaal pakket voor de betere vrijgezellenavond!

Natuurlijk hebben wij zowel mannelijke als vrouwelijke strippers beschikbaar. Zo wordt uw evenement nog spannender! Ook hebben wij een ruime keuze uit verschillende acts zodat er altijd wel een passend thema te vinden is.

De beste stripper in Hengelo

Bij Bestestrippers.nl selecteren wij onze strippers in Hengelo op basis van de kwaliteit van hun act. Daarom bent u als klant ervan verzekerd dat onze strippers hoogwaardige entertainment bieden voor uw evenement.

Om er samen een echt onvergetelijke ervaring van te maken vragen we u om van tevoren een muziekinstallatie klaar te zetten. Zo hoeft onze artiest niet te wachten totdat het geluid het doet. Onze stripper uit Hengelo zal zelf een CD of USB stick met hun favoriete nummers meenemen. Mocht u een specifieke verzoeknummer hebben, laat dit dan van tevoren bij het boeken weten. De meeste modellen zullen dit verzoeknummer graag voor u opvoeren, en omdat u het van tevoren aangeeft kunnen onze professionele artiesten hun act op het nummer aanpassen.

Boekingen & vragen
Neem makkelijker contact op via
WhatsApp
Direct contact met ons en dus snel antwoord!
WhatsApp ons
E-mail
Mail voor vragen die geen haast hebben en we geven je z.s.m. reactie.
Stuur ons een e-mail
Telefoon
Bel met ons om direct antwoord te krijgen op je vraag of boeking.
Bel ons direct

Mannelijke strippers

De beste mannelijke strippers voor de goedkoopste prijs!

Vrouwelijke strippers

De beste vrouwelijke strippers voor de goedkoopste prijs!

Onvergetelijke evenementen

Wilt u van uw evenement een echt onvergetelijke avond maken? Denk er dan aan om een striptease te boeken! Dit geeft de avond een exotische en exclusieve sfeer en kan een speciale ervaring zijn voor de eregast. Natuurlijk is de striptease een klassieke act op de vrijgezellenavond. Het is echter ook ontzettend leuk om een sexy act te plannen voor een ladies night of een mannenavondje!

Heeft u een ander evenement waarbij u wel wat sexy entertainment kunt gebruiken? Dan hebben we voor u een ideaal aanbod! We hebben namelijk ook topless bediening als dienst voor uw evenement. De prijzen voor topless bediening beginnen bij 200 euro per uur. De topless bediening is perfect voor exclusieve evenementen met een volwassen publiek waarbij het thema van de avond adult is. Denkt u bijvoorbeeld aan beurzen voor erotisch speelgoed, of lingerie evenementen. Al onze strippers in Hengelo, zowel mannelijk als vrouwelijk, staan u graag bij op uw evenement. We weten zeker dat als u topless bediening boekt, dat mensen nog lang zullen napraten over uw onvergetelijke evenement!

Boek nu uw favoriete act!

Boek vandaag nog uw favoriete act bij Bestestrippers.nl. Neem contact op om te vragen of de artiest die u wilt boeken nog beschikbaar is voor vandaag. Ook kunt u natuurlijk contact opnemen als u specifieke vragen heeft over de beschikbare acts of diensten. We denken graag met u mee.

U kunt voor al deze zaken contact opnemen via email, whatsapp of natuurlijk door te bellen naar 0641182793.