Stripper Hoofddorp

Is uw beste vriend binnenkort jarig en organiseert u daarom een verrassingsfeest? Of gaat uw beste vriendin trouwen en bent u op zoek naar een spannende invulling voor het vrijgezellenfeest? Met een stripper in Hoofddorp gaat u een onvergetelijke tijd tegemoet. Verzekerd van een spectaculaire show vol opwinding, erotiek en altijd met een vleugje humor. Boek een mannelijke of vrouwelijke stripper uit Hoofddorp via bestestrippers.nl.

Vrouwelijke stripper HoofddorpMannelijke stripper Hoofddorp

Waarom kiezen voor een stripper uit Hoofddorp van bestestrippers.nl?

Bij ons heeft u ruime keuze uit aantrekkelijke en professionele strippers. We bieden de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze strippers uit Hoofddorp verzorgen een fantastische show. Daarnaast zijn het echte professionals met ruime ervaring binnen het vak. Geen amateurs, maar ervaren dansers en danseressen die met hun dansmoves zorgen voor veel rode wangetjes. Alles is voor u tot in de puntjes verzorgd. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Op het moment suprême hoeven u en uw gasten enkel te genieten van het sexy lichaam van onze stripper in Hoofddorp.

Eenvoudig en snel uw favoriete stripper in Hoofddorp boeken

Neem rustig de tijd om al onze modellen te bekijken. Gaat u voor een man of vrouw? Sexy of humoristisch? Als u uw keuze gemaakt heeft, laat dit aan ons weten. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-41 18 27 93 of stuur een email naar info@bestestrippers.nl. U kunt echter ook ons formulier invullen. We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen. Geef aan ons door welke dame of heer u gekozen heeft, of er een specifiek thema gewenst is en waar en wanneer hij of zij dient te arriveren. Gemiddeld duurt een striptease act 15 minuten en dit kost €170,-. Tegen een meerprijs kan de duur van de show verlengd worden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Om de verrassing zo lang mogelijk in stand te houden, werkt onze stripper in Hoofddorp discreet. Hij of zij zal u informeren over de aankomsttijd. Zo kunt u de stripper ongezien naar binnen laten. Uw gezelschap weet niet wat ze te wachten staat!

Boekingen & vragen
Neem makkelijker contact op via
WhatsApp
Direct contact met ons en dus snel antwoord!
WhatsApp ons
E-mail
Mail voor vragen die geen haast hebben en we geven je z.s.m. reactie.
Stuur ons een e-mail
Telefoon
Bel met ons om direct antwoord te krijgen op je vraag of boeking.
Bel ons direct

Mannelijke strippers

De beste mannelijke strippers voor de goedkoopste prijs!

Vrouwelijke strippers

De beste vrouwelijke strippers voor de goedkoopste prijs!

Volop keuze uit verschillende acts en thema’s

Iedere stripper beschikt over meerdere thema’s en acts. We hebben bij iedere dame en heer beschreven welke thema’s dit zijn. Wat dacht u van een mooie stripster in zuster outfit die uw vriend goed weet te verzorgen of een politieagent die uw vriendin in de boeien zal moeten slaan omdat zij zich niet kon gedragen. Zij zal zich volledig moeten overgeven aan de dansmoves van onze stripper in Hoofddorp. Andere thema’s waaruit u kunt kiezen zijn:

  • Brandweerman of -vrouw
  • Showgirl
  • Stout schoolmeisje
  • Kinky
  • Leger
  • Magic Mike

Boek uw favoriet vandaag nog!

Het doel van onze stripteases is u ontzorgen, zodat u geniet van een sexy show. Neem vandaag nog contact met ons op om uw favoriet te boeken! Wij helpen u graag bij het realiseren van een ontspannen avond met goed gezelschap. Bij vragen over onze diensten en mogelijkheden kunt u ook contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over onze opties.