STRIPPER UTRECHT

Stripper huren in Utrecht 

Binnenkort een gezellig avondje met uw vrienden- of vriendinnen groep op de planning staan in Utrecht? Verras ze eens met een striptease door een verleidelijke stripper! Het belooft een ervaring te worden die u niet snel meer zal vergeten. Bestestrippers.nl heeft de beste strippers in Utrecht die u kunt inhuren tegen een scherp tarief. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Onze strippers in Utrecht hebben een pikante show voor u en uw gasten in petto. Stripper huren in Utrecht kan snel en goedkoop geregeld worden bij ons.

Ervaring: Al onze Striptease en Strippers hebben ervaring en weten u goed te entertainen zo dat u een mooie dag krijgt.

Betrouwbaar: Wanneer u uw Striptease of Stripper bij ons boekt, wordt alles tot in de puntjes geregeld en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Last minute: Bij Bestestrippers.nl is het mogelijk om een Striptease of Stripper last minute te boeken zonder extra bijkomende kosten.

Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog vragen? Bel ons dan nu via: Tel. 06-41 18 27 93 Of via email: info@bestestrippers.nl

STRIPPER DIRECT
BOEKEN IN UTRECHT?

Stripper huren in utrecht voor vrijgezellenfeesten 

Een striptease duurt gemiddeld 15 minuten.
De kosten van een stripshow zijn vanaf € 170,00 Meer weten of vragen? Bel ons: 06-41 18 2793

STRIPPER DIRECT
BOEKEN IN UTRECHT?

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Datum van de show (*)

  Tijd van de show (*)

  Plaats (*)

  Staat + huisnummer (*)

  Entertainment Keuze (*)

  Jouw bericht