STRIPTEASE WORKSHOP

Samen met een groep vrienden of vriendinnen de fijne kneepjes van het strippen leren? Met onze striptease workshops beleven u en uw gezelschap een bijzondere avond of middag. Strippen is een vorm van entertainment welke je steeds vaker ziet bij feesten. En wat is er leuker om uzelf eens te verdiepen in de geheimen en skills die bij een striptease komen kijken. Tijdens onze striptease workshop krijgt u alle gelegenheid om nieuwe moves en de geheimen van verleiden en vermaken onder de knie te krijgen. Boek daarom vandaag nog een striptease workshop bij Bestestrippers.nl!

Striptease workshop aanvragen

Laat u van uw beste kant zien tijdens onze striptease workshop. Onze striptease workshop kunt u bij ons reserveren vanaf minimaal 6 personen. Samen met een van onze sexy modellen gaan u en uw vrienden of vriendinnen alle moves en tactieken uitproberen die bij een professionele striptease komen kijken. U kunt zelf kiezen wat voor soort stripper u wilt: een man voor een groep dames of een vrouwelijke stripper voor groep heren. U bepaalt! Ook is het mogelijk dat wij een locatie voor uw striptease workshop regelen, maar indien gewenst kunnen wij deze workshop ook doen bij een door u gekozen locatie.

Workshop striptease

Een unieke ervaring

Een striptease vormt altijd een unieke ervaring. Spanning, erotiek, maar vooral heel veel lol staan centraal tijdens onze workshops. Wie weet leert u er nog handige tips and tricks die u ook bij uw partner kunt toepassen! Maar wees niet bang dat het ongemakkelijk wordt. U bepaalt altijd zelf hoe ver u gaat tijdens onze workshops. Onze modellen hebben daar alle begrip voor. Ga een onvergetelijke ervaring tegemoet met onze gastvrije en gezellige modellen. Als geen ander weten zij hoe zij voor een grote groep mensen moeten dansen of mensen moeten entertainen. Laat u verrassen door de mogelijkheden! Wij hanteren vaste, schappelijke tarieven.

Tip: De workshop kan ook met allerlei andere vormen van entertainment worden gecombineerd. Wilt u een hele dag prikkelend en spannend vermaak? Dan is dat zeker mogelijk. Ook te combineren met een vrijgezellenfeest of themadag voor kantoor, sportteam of vriendengroep!

Neem direct contact op

Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Ook als u de workshop tot het laatste moment geheim wil houden is het mogelijk om dit in overleg voor elkaar te krijgen. Samen met u kijken we naar de opties om uw vrienden of gasten op een unieke workshop te trakteren. Bent u nieuwsgierig? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. Wat voor soort feestje of evenement is het? Wat de insteek ook is; met onze workshop wordt het een groot succes.

Ook als u meer informatie of tips wilt, neem gerust contact met ons op.