TWERK WORKSHOP

Nadat Miley Cyrus in 2013 al twerkend een sensuele billendans had opgevoerd tijdens de VMA’s is de populariteit enorm gegroeid. Wie wil nou niet deze verleidelijke dans leren van een echte twerk-professional. Een twerk workshop volgen is een hilarische en sportieve activiteit voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of een verjaardag. Samen leren jullie om je achterwerk sexy alle kanten op te zwiepen zodat jullie tijdens het uitgaan de show kunnen gaan stelen met de nieuw geleerde dansmove.

Leren twerken in een workshop

Tijdens de workshop worden je de basisbeginselen van het twerken geleerd. Twerken is meer dan alleen met je billen schudden, het is ook daad werkelijk een hele work-out! Vooral je bil en been spieren belast je tijdens deze dans. Naast dat het ontzettend leuk en gezellig is om de twerk workshop te volgen verbrand je er ook nog eens calorieƫn mee. De workshop wordt gegeven met verschillende soorten muziek waarop iedereen wil dansen. Tijdens de workshop worden sexy heupbewegingen geleerd, sensuele bewegingstactieken voor de billen voorgedaan en ook hoe je tijdens het dansen extra accent kan leggen op je heupbewegingen.Ook wanneer je verder niet veel danservaring hebt hoef je je geen zorgen te maken. De docent zorgt er voor dat iedereen in de groep mee kan doen en met de billen kan gaan staan schudden!

Past twerken wel bij mij?

Iedereen kan een twerk workshop gaan volgen. Het maakt hiervoor niet uit of je een man of vrouw bent of jong of oud. Een leeftijdsgrens is niet van toepassing dus als je wil kan je zo aan de slag gaan met de twerk-out. Twerken kan worden gezien als een work-out welke vooral leuk is, het is een combinatie van plezier, techniek en dans. Wanneer je al eens keer op dansles hebt gezeten kan het wel zo zijn dat de bewegingen je wat makkelijker af gaan dan mensen die dit nog nooit hebben gedaan. Wel wordt de les altijd voor iedereen toegankelijk gemaakt en zal je twerken gewoon leren op je eigen niveau.

Twerk workshop, geschikt voor feestjes

Het volgen van een twerk workshop is geschikt voor verschillende feestjes. Heb je een vriendinnendag gepland en wil je eens wat anders doen dan ergens een koffie drinken of uiteten gaan? Dan is een twerk workshop zeker een uniek uitje waar jullie samen nog lang over zullen napraten. Naast de workshop zelf kan je er ook voor kiezen om tijdens of na de workshop samen een drankje te gaan drinken. Wil je een aanstaande bruid verrassen voor haar vrijgezellenfeest? Dan is ook de twerk workshop een leuke verrassing. Om de aanstaande bruid extra in het zonnetje te zetten kan ook hier een combinatie worden gemaakt met lekkere drankjes die geserveerd worden. De aanstaande bruid kan nog eens extra in het zonnetje worden gezet met haar eigen twerk-show. De aangeleerde twerk moves kunnen gelijk worden geshowd op haar bruiloft!

Twerk workshop via Bestestrippers.nl

Een Twerk workshop kunt u bij ons reserveren vanaf minimaal 6 personen. Hierbij is het mogelijk dat wij een locatie voor u regelen, maar indien gewenst kunnen wij deze workshop ook doen bij een door u gekozen locatie. Wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.