MEN’S NIGHT

Een Men’s Night organiseren is altijd leuk. Waar gaat u voor kiezen? De klassieke Men’s Night bestaat natuurlijk uit een voetbalwedstrijd, games of films onder het genot van een aantal kratjes bier en lekkere snacks. Maar wat kunt u doen om iets te organiseren wat uniek is? Iets onvergetelijks waar alle gasten nog lang over na zullen praten? Wij hebben de oplossing! Nodig eens één of meerdere sexy vrouwen uit die u en uw gasten kunnen entertainen.

De avond is op gang en er is al een groot aantal lege bierflesjes te vinden. Iedereen is gezellig onder elkaar, en dan maakt een aantrekkelijke dame ineens haar entrée. Ze is schaars gekleed en werpt alle aanwezigen een verleidelijke blik. Deze dame weet hoe ze een goede show moet neerzetten en zal weinig aan de verbeelding overlaten. Na de show mengen ze zich in het gezelschap voor interactie. Klinkt toch als de perfecte Men’s Night? Alle mannen onder elkaar, lekkere biertjes en mooi uitzicht op een sexy vrouw.  

Voor elke Men’s Night bieden wij uniek entertainment. Onze dames komen bij u langs om uw feest te voorzien van een erotische tint. Wanneer u kiest voor een vrouw van Bestestrippers.nl krijgt u geen spijt. U bent voorzien van:

  • Een stripact van ongeveer 15 minuten
  • Entertainment van ongeveer 30 minuten

De prijzen voor zo’n avond starten vanaf €250,-. De betaling dient u contant te voldoen bij de stripper. Indien gewenst is ook entertainment op maat mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

EROTISCH ENTERTAINMENT

De magische formulier voor een onvergetelijke Men’s Night is natuurlijk gezelligheid, muziek, biertjes, sfeer en.. erotisch entertainment. De aanwezigheid van zo’n aantrekkelijke vrouw zorgt ervoor dat alle aanwezigen niks te kort komen. De dames van Bestestrippers.nl weten precies hoe zij ervoor kunnen zorgen dat u en uw vrienden verleidt worden. 

SEXY VROUWEN OP UW MEN’S NIGHT

Wilt u een van onze dames uitnodigen voor uw Men’s Night? Ze komen graag langs om zich van hun beste (of stoutste) kant te laten zien. U ontvangt eerst een sexy stripshow van haar, waarna ze nog een tijdje aanwezig blijft voor interactie en eventuele entertainment op maat. Tevens is er de mogelijkheid om met deze beauty op de foto te gaan. 

Om een Men’s Night te boeken zijn wij elke dag bereikbaar. Bel ons op 0641182793 of stuur ons een e-mail om een afspraak te maken of om meer informatie op te vragen. Na een boeking krijgt u een bevestiging van uw afspraak. Eventuele annuleringen gelieve tijdig doorgeven, zodat wij geen kosten in rekening hoeven te brengen. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang.