Men’s Night

Op zoek naar dé perfecte invulling voor uw Men’s Night? Bestestrippers.nl zorgt voor een unieke spannende beleving op locatie. Onze vrouwelijke strippers zijn gespecialiseerd in het geven van een sensationele en erotische show met een tikkeltje humor. De heren kunnen zich opmaken voor een avondje voor in de boeken. Deze Men’s Night zullen ze zeker niet zomaar vergeten. Grenzen zullen opgezocht worden door onze strippers deze avond of nacht. Kies en boek uw favoriete stripper eenvoudig online en laat u verrassen!

Men’s Night boeken

Ongeacht waar u en uw vrienden zich bevinden, onze strippers weten hoe zij een complete show moeten neerzetten. Zij hebben ervaring met talloze locaties en shows. Het zijn dan ook professionals die hun act wekelijks repeteren en verbeteren. Zo weet u zeker dat u een onvergetelijke avond tegemoet gaat. Onze strippers weten precies hoe ver ze mogen en kunnen gaan. U kunt onze strippers door heel Nederland boeken en ook in delen van België zijn wij actief. Voorzie uw Men’s Night van een unieke en spannende twist. Wij laten uw stoutste dromen uitkomen.

Een avond voor in de boeken

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunnen we samen de perfecte show creëren. Mocht uw Men’s Night een thema hebben dan kunnen onze strippers hier ook op gekleed komen en geven zo een passende show weg. Dit is geen enkel probleem. De complete show zal bestaan uit een striptease act en de voor resterende tijd staat op en top entertainment centraal. Benieuwd naar onze modellen? Alle vrouwelijke strippers die op onze website staan zijn inzetbaar. Gaat u voor een pittige politievrouw? Of toch voor een blonde dame met flinke bilpartij?

Duidelijke afspraken

Vooraf worden duidelijke afspraken met u, ons en de stripper gemaakt. Hierbij wordt vastgelegd wat wel en niet mogelijk is tijdens de Men’s Night en hoe ver onze strippers zullen gaan. Hoewel de show pikant zal zijn en onze vrouwelijke strippers grenzen zullen opzoeken, zullen zij deze nooit overschrijden. U kunt de geboekte stripper verwachten op de door u gekozen datum en tijdstip. Om de verrassing tot het laatste moment te bewaren, zorgt de stripper ervoor dat zij communiceert dat zij is gearriveerd. De Men’s Night kan pas echt van start wanneer onze strippers uw gasten eens goed heeft opgewarmd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Wij hanteren een standaard tarief voor onze shows. Hierbij zitten eventuele reiskosten bij inbegrepen. Deze reiskosten variëren op basis van afstand. U kunt een professionele vrouwelijke stripper op uw Men’s Night verwachten. Al onze strippers zijn door heel Nederland inzetbaar. Wij horen graag van u hoe wij onze diensten bij u kunnen inzetten. Voor meer informatie of de mogelijkheden vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen. We horen graag van u!

Toch liever een andere show?
Kijkt u dan ook eens bij:

VRIJGEZELLENFEEST   LADIES NIGHT   TOPLESS BEDIENING

LADIES NIGHT
BOEKEN?

BesteStrippers.nl, Ook voor vrijgezellenfeesten Ladies/Men’s night en Topless bediening

Speciaal voor mannen hebben wij Men’s Night striptease show van 15 minuten + topless bediening.
De kosten van een stripshow + topless bediening zijn vanaf €250,00. Meer weten of vragen? Bel of whatsapp ons: 06-41 18 2793

LADIES NIGHT
BOEKEN VIA FORMULIER?

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Datum van de show (*)

  Tijd van de show (*)

  Plaats (*)

  Staat + huisnummer (*)

  Entertainment Keuze (*)

  Jouw bericht