Topless bediening

Houd je van een feestje en ben je er niet vies van om er zelf één te organiseren? Vind je de feestjes vaak wel leuk, maar heb je het idee dat er nog iets mist? Dan is het wellicht tijd om het feest een ondeugend tintje te geven met behulp van topless bediening! Een leuke, sexy dame of meneer kan ingezet worden om het feest extra leuk te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om dames en heren te combineren zodat elke bezoeker aan zijn of haar trekken komt. 

Over jouw feest wordt nog lang nagepraat

Topless bediening zal ervoor zorgen dat er nog lang nagepraat wordt over jouw feest. Of het om een vrijgezellenparty gaat, een ladiesnight, een mensnight, een verjaardag of om een gewoon feest, de topless bediening zorgt voor een onvergetelijke avond. De dames en heren zijn met ontbloot boven lijf in te zetten voor diverse zaken tijdens het feest. Denk aan het uitserveren van de drankjes en de hapjes, achter de bar staan, maar ook op de foto gaan met de gasten of als hostess de gasten ontvangen. 

Hoe gaat een topless bediening te werk? 

De exacte werkwijze wordt uiteraard vooraf besproken en doorgenomen. Je kunt in ieder geval rekenen op één of meerdere mooie, sexy, vrouwen en/of mannen, waar men de ogen niet van af kan houden. Vervolgens zal hij of zij, afhankelijk van jouw wensen, achter de bar gaan staan om topless de drankjes in te schenken of met de dienbladen rond te gaan om de gasten te voorzien van een hapje en drankje. Ook is het mogelijk om de topless modellen in te zetten bij het ontvangst van de gasten. Een mooie binnenkomer voor de gasten, die bij binnenkomst hartelijk worden begroet door het topless model. Welke variant je ook kiest, je kan altijd rekenen op een professionele aanpak, blije gezichten en bovenal een feest waar nog heel lang over nagepraat zal worden. 

Creëer spannende sferen

De topless bediening is in te huren voor diverse soorten feesten en partijen. Veel voorkomend zijn de ladiesnight, mensnight en de vrijgezellenparty, maar durf ook eens out of the box te denken en fleur je verjaardag of je jubileumfeest op met topless bediening. Ook voor wie zijn bedrijfsfeest onuitwisbaar wil maken zijn er volop mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en de aantrekkelijke prijzen, en ontvang binnenkort een lekker drankje uit handen van een van onze topless bedieners. Het drankje zal nog nooit zo lekker hebben gesmaakt. Boek je topless bediening direct hieronder!