Topless Bediening

Wat is er nu leuker dan op een passende manier bediend te worden? Bij Bestestrippers.nl is het mogelijk om topless bediend te worden. Topless bediening is erg populair en we zien het steeds vaker voorkomen in cafés, zalen en evenementen. Wij gaan echter dat stapje verder, bij ons is het mogelijk om sexy bediening met ontbloot bovenlijf bij u thuis in te huren. Heeft u wat te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeest of jubileum? Spice things up en laat een heerlijke man of vrouw, of een combinatie van mannen en vrouwen, langskomen om u de avond van uw leven te bezorgen. Boek eenvoudig online of neem direct contact met ons op!

Topless bediening boeken

Topless bediening beperkt zich niet alleen tot het inschenken van drankjes voor de gasten, onze dames en heren zorgen voor een verzorgde show inclusief striptease act. Het doel is om gasten te vermaken en te voorzien van een spetterende act. De bediening is hierbij niet bang om de randjes op te zoeken. Er worden echter geen grenzen overschreden. Het boeken van topless bediening kunt u op verschillende manieren doen. Het makkelijkst is direct contact opnemen door ons te bellen op 06-41 18 2793. Het is ook mogelijk om topless bediening te boeken via een formulier. Perfect als u een speciale avond op de planning heeft staan. In dit formulier kunt u tevens uw wensen of verzoeken aangeven. Wij werken graag mee aan speciale shows of thema’s.

Wat houdt topless bediening in?

Bij ons boek u topless bediening eenvoudig en snel online. De striptease show en topless bediening gecombineerd duren samen ongeveer 1 uur. Onze toppers uit de bediening weten precies hoe zij uw evenement van sensueel vermaak met een vleugje erotiek moeten voorzien. Het zijn echte professioneels die een professionele werkwijze hanteren en doen dan ook nooit wat niet volgens afspraak is. Zo bent u precies op de hoogte van hun acties en wat u van hen mag verwachten.

De kosten voor één uur topless bediening zijn vanaf €250,-. U dient het totale bedrag voorafgaand aan de show te overhandigen aan de gastdame of -heer.

Enkel de beste dames en heren

Bestestrippers.nl beschikt over een groot team van mannen en vrouwen die keer op keer weer een stomendhete show weten neer te zetten. We hebben onze strippers zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van goddelijke lichamen, maar ook van sociale vaardigheden. U kunt een gezellig praatje maken onder het genot van een drankje ingeschonken door deze dame of heer. Ze weten hoe ze een biertje moeten tappen of shots moeten uitdelen. Het belooft een spectaculaire avond te worden.

Meer informatie? Neem direct contact met ons op!

Heeft u binnenkort een ladies night of men’s night op de planning staan en wilt u de temperatuur in de kamer laten stijgen? Boek dan vandaag nog topless bediening bij bestestrippers.nl. Heeft u een speciaal thema in gedachten of heeft u wensen met betrekking tot de kleding van de bediening? Laat het vooraf aan ons weten. We gaan samen op zoek naar een passende oplossing!

TOPLESS BEDIENING
BOEKEN VIA FORMULIER?

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Datum van de show (*)

  Tijd van de show (*)

  Plaats (*)

  Staat + huisnummer (*)

  Entertainment Keuze (*)

  Jouw bericht