Stripper Ladies Night

Wilt u een Ladies Night organiseren? Dit is de beste verrassing welke uzelf en uw vriendinnen kunt geven. Een spannende avond met een vleugje erotiek. Dat is waar een Ladies Night om draait! De ladies staan deze avond in de schijnwerpers en onze mannelijke strippers zijn er om uw groep eens goed te entertainen. Iedereen gaat gegarandeerd een onvergetelijke avond tegemoet. Bestestrippers.nl verzorgt het geheel! U kunt eenvoudig online uw stripper voor de Ladies Night boeken.

Ladies Night boeken

Een Ladies Night boeken doet u gemakkelijk en snel via onze website. Om uw avond te voorzien van het beste entertainment denken we graag met u mee. Waar wordt de Ladies Night gehouden? Bij u thuis? Of toch in een bar of café? En is er een bepaald thema waar wij ons aan kunnen houden? Denk hier bijvoorbeeld aan films. Of zoekt u een stripper in een bepaalde outfit? Laat dit aan ons weten. We helpen u graag bij het vinden van dé ideale stripper voor uw Ladies Night.

Wat houdt een Ladies Night in en wat krijg ik?

Wanneer u een Ladies Night bij ons boekt dan slaat menig hoofd op hol. Voor een heel uur vergeet u even waar u bent. De show bestaat uit een striptease act van ongeveer 15 minuten en de overige 45 minuten zult u zich ook niet vervelen. Onze mannelijke strippers zijn professioneel en weten gedurende de hele show uw vriendinnen te vermaken. Vooraf worden alle regels met u en de gekozen stripper afgestemd. Zo weet iedereen waar de grenzen liggen en wat spelregels zijn. Op Bestestrippers.nl staan een tal van modellen welke u kunt boeken voor uw Ladies Night. Alle getoonde mannelijke modellen op deze website zijn hiervoor beschikbaar.
De kosten van een stripshow zijn vanaf € 170,00 en de kosten van Ladies Night pakket bedraagt € 250,-
Boekingen & vragen
Neem makkelijker contact op via
WhatsApp
Direct contact met ons en dus snel antwoord!
WhatsApp ons
E-mail
Mail voor vragen die geen haast hebben en we geven je z.s.m. reactie.
Stuur ons een e-mail
Telefoon
Bel met ons om direct antwoord te krijgen op je vraag of boeking.
Bel ons direct

Een avond om nooit meer te vergeten

Uw vriendinnen weten niet wat ze overkomt wanneer u ze verrast met een stripper op uw Ladies Night. Hier zal nog lang over gesproken worden. De avond staat in het teken van erotiek en spanning. Grenzen zullen gedurende de show opgezocht worden, maar niet worden overschreden. Dankzij onze professionele werkwijze weten onze strippers exact wat wel en niet toegestaan is. Zo kunt u zorgeloos genieten van de Ladies Night. Wij werken met vaste tarieven welke u na de show kunt overhandigen aan de door u gekozen heer. Dit bedrag is inclusief kilometervergoeding.

Discreet en verrassend

Om uw vriendinnengroep aangenaam te laten verrassen werken wij op een discrete manier. Als uw stripper gearriveerd is dan zal hij contact met u opnemen. Dit is uiteraard op het afgesproken moment en tijdstip. U heeft dan de tijd om de stripper ongezien binnen te laten. Zo blijft de verrassing intact tot het allerlaatste moment.

Neem direct contact op

Organiseert u binnenkort een Ladies Night en bent u nog op zoek naar dé perfecte invulling voor de avond? Met de strippers van Bestestrippers.nl bent u verzekerd van een onvergetelijke avond. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Samen bezorgen we uw gasten de avond van hun dromen!