Stripper Almere

Op zoek naar de beste strippers of stripster in de omgeving van Almere? Zoek dan niet verder, want die vindt u hier! Wij hebben een uitgebreid aanbod van zowel mannelijke als vrouwelijke strippers in Almere die uw feestje extra speciaal maken. Bij ons heeft u keuze uit veel verschillende acts, in een door u gekozen thema dat past bij uw feestje. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we de ‘special guest’ het beste in het zonnetje zetten en zijn of haar avond onvergetelijk kunnen maken.

Vrouwelijke stripper AlmereMannelijke stripper Almere

Wat kost het huren van een stripper in Almere?

Vaak wordt, onterecht, gedacht dat de kosten van het huren van een stripper in Almere hoog zijn. Toch valt dit vaak mee. Een striptease van 15 minuten kost €170,-. Tegen een meerprijs kan de duur van de show verlengd worden. Als alle vrienden, vriendinnen en/of familieleden een paar euro bij elkaar leggen, dan is dit bedrag relatief makkelijk te betalen. Een stripper in Almere inhuren is een ‘once in a lifetime’ ervaring die iedereen wel eens meegemaakt moet hebben! De stripper trekt immers alles uit de kast om u en uw gasten te vermaken.

Uit welke acts kan ik kiezen?

Bij Bestestrippers.nl heeft u ruime keuze uit verschillende acts. Gaat uw beste vriend(in) trouwen? Dan komt zuster Suzy hem of haar eens goed verwennen. Uw vriend(in) is helemaal overgeleverd aan de sexy dansmoves van onze stripper uit Almere. Of is er binnenkort iemand uit uw vriendenkring jarig en wilt u hem of haar verrassen met een bijzondere ervaring? Ook dan heeft u meer dan voldoende opties om uit te kiezen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

  • Een politieagent(e)
  • Marinier
  • Verpleegster
  • Stout schoolmeisje
  • Cowgirl of cowboy
  • Leger
  • Kinky
  • Maffia

Zit u te twijfelen en komt u er niet uit? Bel ons gerust op. Met onze ervaring weten wij precies welke act goed past bij uw evenement.

Boekingen & vragen
Neem makkelijker contact op via
WhatsApp
Direct contact met ons en dus snel antwoord!
WhatsApp ons
E-mail
Mail voor vragen die geen haast hebben en we geven je z.s.m. reactie.
Stuur ons een e-mail
Telefoon
Bel met ons om direct antwoord te krijgen op je vraag of boeking.
Bel ons direct

Mannelijke strippers

De beste mannelijke strippers voor de goedkoopste prijs!

Vrouwelijke strippers

De beste vrouwelijke strippers voor de goedkoopste prijs!

Professionele strippers in Almere en omgeving

Boekt u een stripper in Almere bij Bestestrippers.nl? Dan haalt u echte, professionele dansers en danseressen in huis. Bij ons geen amateurs, maar strippers met ervaring. Strippers die weten hoe ze verschillende groepen moeten entertainen, altijd met een humoristische knipoog. Zij weten in een handomdraai de temperatuur in een ruimte te laten stijgen. Met de stripper uit Almere haalt u alle ingrediënten in huis voor een spetterende en spraakmakende avond met uw vrienden en/of vriendinnen!

Eenvoudig stripper in Almere boeken via de website

Stripper in Almere huren kan gemakkelijk en snel bij Bestestrippers.nl Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. En wanneer u stripper bij ons boekt, ontvangt u een bevestiging per mail of per SMS zodat u altijd direct op de hoogte bent. Ook als de stripper in Almere gearriveerd is, wordt dit duidelijk met u gecommuniceerd. We houden van een discrete aanpak. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en stel uw vraag. Wij denken graag met u mee om uw feest tot een succes te maken!